Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Monday, September 10, 2007

Peluru hidup untuk warga PAS, Babi Melaka masih hidup bebas

Begitulah lumrah dunia zaman sekarang! Cemerlang, Gemilang, Terbilang!

Manusia manusia penyokong Parti Politik Pembangkang yang berkumpul di Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu untuk mendengar ceramah dibelasah dan ditembak terus parah tercedera dek dibedil peluru hidup anggota Pasukan Simpanan Persekutuan atau nama glamor mereka FRU manakala beratus ribu ekor Babi Babi Melaka hidup riang bergumbira dan bertemasya di tanah Melaka, Bandaraya Bersejarah!

Betapa terpusing dan terpesongnya nilai nilai 'kemanusiaan' yang diamalkan oleh Polis DiRaja Malaysia didalam menangani orang awam, rakyat marhaen negara ini berbanding dengan haiwan seperti babi babi Melaka yang mencemari tanahair ini sejak 50 tahun selama ini, busuk, hanyir, memusnahkan alam sekitar sekelian penghuni bumi Melaka terutama dikawasan terlibat.

Babi babi Melaka tentu mendengus keriangan mendengar khabar bahawa pasukan FRU teramat 'Mesra, Cekap dan Tepat' didalam menangani masaalah keujudan sekelian spesis sesama mereka berbanding dengan betapa keras dan ganas layanan FRU terhadap spesis kaum manusia Melayu Bumiputera sesama agama dengan penembak FRU itu di Pantai Batu Buruk. Kuala Terengganu, baru baru ini!

Jika sekiranya boleh menari cha cha cha , sudah pasti Babi Babi Melaka akan berdansa, bersamba dengan ria meraikan berita gempak ini bahawa di bumi Malaysia ini, babi babi seperti spesis di Melaka ternyata amat tinggi darjat dan kedudukan mereka berbanding dengan spesis manusia berketurunan Melayu Bumiputera Muslim tetapi penyokong Parti Islam seMalaysia dan yang sewaktu dengan nya!

Amat mengharukan sekali! Presiden Kesatuan Babi Babi Melaka pasti akan mengutus surat, mengucapkan tahniah kepada petugas FRU tersebut kerana lebihkan spesis mereka dari warganegara bumi Malaysia ini sendiri bilamana sanggup menembak dengan peluru hidup saudara seagama nya!

Tahniah! Dibawah panji panji berkhidmat untuk negara, ternyata Babi babi Melaka terselamat dari pemusnahan terancang sebaliknya yang akan mati dibedil FRU adalah anggota anggota Parti parti Pembangkang Negara Tercinta Malaysia Merdeka!

Merdeka! Merdeka ! Merdeka!....errr...untuk Babi babi Melaka!

Untuk Bumiputera Terengganu penyokong PAS, PKR atau DAP, minta maaf le...anda semua belum pasti selamat!

Majulah Babi Melaka untuk ...siapa? Fikir fikir sendiri aaa.....

Nang buti nang...kui buti kui....trukk cheng! Apa kejadahnya dok berlaku kat negara aku ini?

4 comments:

Convoy said...

Haha, babi² itu takkan menari cha-cha, sebab mereka terlalu sibuk berkubang dan bergelumang dalam najis mereka sendiri. Eeii, tak hairanlah binatang ni memang tersangatlah menjijikkan pun!

Hmm... maaf bertanya, saya perhati saudara ini selain tidak yakin terhadap BN, adakah saudara juga tidak yakin terhadap PAS? Ya, saya juga faham, soalnya, saya juga masih sangsi hubungan PAS dengan PKR (yang juga mempunyai prinsip perjuangan yang meragukan dan tidak begitu jelas) dan DAP (yang sememangnya kita dah tahu dengan JELAS apa yang mereka perjuangkan).

Oh, bagaimanakah nak menyelamatkan negara ini? Siapa yang harus disokong dalam PRU12?

penang-kia said...

Umno.."Gila Babi" kakakaka!!

panda_head_curry said...

Thank you for using the proper Malay term "babi" and not "khinzir".

mahaguru58 said...

Saudara Convoy,

Saya akan jawab soalan saudara secara terperinci didalam bentuk artikel.

Sila baca nanti.

Terima kasih.