Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Saturday, March 08, 2008

Khalid Ibrahim MENANG P124 Bandar Tun Razak
Alhamdulillah! Semasa saya sedang menaip laporan ini, keputusan terkini menunjukkan bahawa calon Parti Keadilan Rakyat Tan Sri Khalid Ibrahim telah memenangi kerusi Parlimen disini menumpaskan calon BN selama 3 penggal sebelum ini Datuk Tan Chai Ho!

Angka rasmi belum diperolehi tetapi maklumbalas dari laman laman web kawan kawan bloggers amat memberangsangkan!

Mahaguru58 amat bersyukur kerana membuat keputusan yang tepat menyokong Barisan Rakyat kerana sudah tidak boleh bersabar lagi dengan keangkuhan kerajaan BN dibawah Abdullah Badawi menidakkan kekejaman yang mereka lakukan selama ini!

Dari laporan terkini di dalam internet ini Barisan Rakyat telah berjaya memenangi pilihanraya di negeri Pulau Pinang dan Kelantan!

Nurul Izzah Anwar telah menang mengalahkan Shahrizat Jalil!

Keputusan pilihanraya sedang menunjukkan tsunami undian rakyat yang berpihak kepada Barisan Rakyat dan kita sedang melihat hasil perjuangan siber kita berjaya membuka mata rakyat marhaen supaya bangun merubah nasib kita!

Mahaguru58 berpuashati dengan keputusan pilihanraya ini!

Breaking news ! Samy Vellu kalah!!!!

No comments: