Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Sunday, January 11, 2009

TmNet Streamyx Down from 10th to 12th Jan? Sheeesh!!!

I am not that happy to know that TmNet has once again failed to ensure that its broadband service is kept up and running for just out of the blue, here we are suffering from another system crash due to its inefficient operations and failure to see to it that this frequent system malfunction does not occur!

It's sickening to have our national telecommunications provider fall short of providing our much needed broadband internet service to be kept running without these getting to be quite a nuisance to us, its paying customers!

I am using my Celcom Mobile Broadband now to post this article. Lucky that I had the urge to purchase this Sierra Wireless Aircard and subscribe to Celcom Broadband when I had my funds come in recently.






















Looks like if we need to remain online, we can't just depend on TmNet Streamyx for time and time again, the nation's main broadband services provider keeps screwing us up by having these frequent breakdowns in their services yet have the audacity to advertise themselves as the best broadband provider, bla bla bla...

The reality is that TmNet should be embarrassed to know that they are without a doubt the nation's most frequently breaking down in service broadband providers.

I thought it was my modem or what acting up but when I called them at 100, a pre recorded voice tells me that their service in the Klang Valley is down from the 10th to the 12th of January, 2009!

So much for grandiose promises!

TmNet should recompense us who are its subscribers for connection airtime loss in our next bills!

When are we ever going to get stable, secure broadband connections in this Multimedia Super Corridor touting country?

In 10 years or never?

3 comments:

ezza erisa said...

kawan saya subsribe telefon line + streamyx dari bulan akhir bulan 12 tahun lepas, hanya dapat pasang telefon pada jumaat lepas... streamyx akan datang 7 hari kemudian...

nak pasang telefon pun jenuh beratus kali call no 100 untuk dapat appointment dengan kontraktor. dan lagi, kontrator janji nak dtg pukul 5..alih2 datang jam 7.30 malam. and then bila datang cakap tak boleh pasang sebab pintu bilik telekom kunci dipegang oleh cleaner apartment.

Yang datang malam buta tu buat apa, dahlah tu....2jam lambat...apa masa dia sorang je matter?

TMNET and TM suck. monopoly never good for customers.

MoneyMatters@Nizam said...

Salam tuan,

Saya punya streamyx pernah down untuk 3 bulan disebabkan menukar no telefon. Alasannya port dah penuh. Saya lawan tuan... alasan bodoh yg saya pernah dgr apabila kata port penuh untuk pelanggan yg memang dah ada perkhidmatan. Kenapa port ada pula untuk pelanggan baru?

Akhirnya setelah puas saya mengamuk di TM Point Damansara Utama, dan saya ugut untuk minta pertolongan dgn kawan saya yg berkhidmat di TM sbg VP Cust Service Management, Petangnya streamyx saya "BACK ONLINE".

Pelikkan... mula2 kata tiada port. Lepas dah mengamuk sakan tiba-tiba port ada pula. Gelihati saya..

Semasa saya tinggal di HK, syarikat broadband sana cukup perihatin dgn masalah pelanggan. Saya hanya bayar HKD300 approx= RM140 untuk TV cable dan Internet berkelajuan 6Mbps. Puashati... download movie pun sekejap shj.

Jauh sgtlah kalau nak dibandingkan dgn TM nut.

Salam

MAHAGURU58 said...

Assalamualaikum ezza dan Nizam.

Nampak gayanya kita kena bersabar ye dengan masaalah yang ditimbulkan TmNet?

Semoga akan dibaiki mereka dengan kadar segera.

Susah juga ye kalau dah bergantung dengan satu sahaja penyedia perkhidmatan jalur lebar bagi kita pengguna harian.

Mudah2an bila saya kembali kerumah nanti, sistem TmNet kami dah normal!

Insya Allah.