Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Sunday, June 14, 2009

Mempuakakan Rosmah Mansor ~ C4 Production dedah cerita...

Bahagian 1

Bahagian 2

Mengalahkan program gossip TV3 Melodi, C4 Productionhouse melalui You Tube mendedahkan cerita eksklusif mengenai Rosmah Mansor, isteri Perdana Menteri 1Malaysia, Dato Seri Mohd Najib Tun Razak.

Memang hebat cara permainan politik orang zaman sekarang. Tak ada bagi peluang apa apa lagi ~terus belasah sampai ke sumsum tulang!

Soalnya hadith Nabi Muhammad Sallalahu Alaihi Wassallam tentang akhir zaman ini dipenuhi segala macam cubaan memang telah terbukti benar.

Orang awam hendaklah meneliti setiap satu berita dan cerita yang datang menerpa kita. Manusia boleh sahaja kabar macam macam ... terpulang kepada kita untuk mentafsir dan menaksir akan kesahihan setiap yang sampai pada kita.

Insya Allah, kebenaran akan terserlah jua!

3 comments:

Harimau-Menaip said...

Assalamualaikum Tuan ,

Saya tidak percaya dalam percaya.

Dan, jika ia benar, kuasa Allah itu lebih besar dari mana-mana kuasa di muka bumi ini.

Allahu Akbar!

MAHAGURU58 said...

Wa'alaikumsalam Tok Rimau.

Hehehehehe.

Agaknya puak puak yang dok bising komplen tak sudah ni akan diam membisu seribu bahasa sekiranya Rosmah Mansor mengisi kantong mereka dengan sejuta dua tak?

Almaklumlah didalam video video di atas yang menjadi bahan asas pengaduan mereka adalah si Rosmah Mansor tidak mengambil tahu hal ehwal mereka terutama bab wang ringgit?

Dari adik sampai ke mak saudara, sepupu sepipit, semuanya dok heboh tak mendapat apa apa habuan dari Mem Besar!

Itu je yang dibisingkan!

Agak agak Tok Rimau, seandainya RM @ Rosmah Mansor menaburkan selonggok RM didalam ertikata Ringgit Malaysia kepada mereka, maka kisahnya akan berpusing 360 darjah memuja dan memuji bini Najib ni sebagai wanita mithali, gamaknya no?

Hehehehehehe... sandiwara dunia Tok Rimau....

fahmi said...

salam Mamu, semoga kebenaran akan terlaksana jua..