Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Thursday, July 30, 2009

'Pakatan Penipu!' 'Maika Celaka! Kasi duit kami balik!'Ibupejabat MIC kecoh seketika dengan pertembungan dua pihak yang tidak puas hati dengan cara Kerajaan Pulau Pinang mengendalikan kes Kg Buah Pala dan lagi satu pihak pula terdiri dari para pelabur didalam saham Maika Holdings yang menuntut wang mereka kembali dan menuduh MIC menipu mereka!

FRU dan Polis DiRaja Malaysia nampak seperti tenggelam punca kerana terperangkap ditengah tengah dua kumpulan ahli ahli MIC yang menjerit dan melaungkan slogan berbeza beza memaki hamun pimpinan Pakatan Rakyat dan juga MIC!

Riuh rendah jadinya! Agak agak saya Samy Vellu mesti dah terpaksa telan Panadol sekotak dua tengok kekecohan ini.

Nampak gaya semakin berserabut jadinya MIC......

Maika Holdings ni dah lama dituduh ahli ahlinya bersandiwara dengan duit pelaburan saham mereka.

Apa cerita selanjutnya? Bingit telinga jadinya. Ada adegan baling helmet, rembat kasut, gertak menggertak dan sebagainya....

Raplah jiingga agaknya anak Samy Vellu...si Vell Paari dok kena maki bertubi tubi?

3 comments:

bro brotherhood, said...

As-Salam Bro MG,.. d game has begin,..heheh,..apo nak d kato,.. SS.Subra(PKR) punya org dh mula wat kecoh,..wakaka,.. next will b MCA kot,..heheh,.. ape pun gue harap UMNO tetep utoh sbg pembela bangsa tapi hendaklah reform,.. BN maseh relevan untuk kestabilan dan keharmonian rakyat Malaysia,.. kita tidak boleh mengubah sejarah walaupun banyak persepsi ttng sejarah rekaan lah,..heheh,..apa pun sejarah islam dan Allah tidak berubah,..cuma sekarang di manipulasikan oleh Zionist untuk mnghancurkan Islam melalui gen muda lak,.. 2012 tahun perancangan Zionist/Illuminati takluk Asia,..heheh,..wat else can I say,..(,")

http://brobrotherhood.blogspot.com/2009/07/mj-mikaeel-murder-conspiracy.html

Emmanuel said...

india sama india berlawan, ronnie kemik di tengah tengah :P

MAHAGURU58 said...

Ronnie Liu manyak susah hati oo sikalang!

Itu Truth 4 Teoh Beng Hock punya blog banyak kacau aa...

Sikalang ini MIC sama Pakatan punya olang lagi tiu sama dia manyak sakit hati oo...

Mahu hidop pun susah...mati pun susah...

Mati mau pegang bendela oo....

Aiyaa....:P