Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Sunday, December 20, 2009

Malay pigs eh? Look who's talking? Racist UMT Chinese student!

























For quite some time now, I have been reading the various blogs of this country's citizens vent their rage at what they deem to be Malay supremacists?

The general view is that most of the Non Malay bloggers in this country feel that they are being victimized since Merdeka, yet today we have so many of our Malaysian Chinese and Indians in power, running the State Governments in what was once totally Malay dominions.

I don't have to go into detail but a quick glance at a report showing The Richest Malaysians here clearly shows that it is not the Malays but the Chinese and Indians who outnumber the 'Malay Masters' as far as their Wealth is concerned?








































With racist Chinese students such as the above Universiti Malaysia Terengganu attending Ong Siang Ying and her Facebook friend Liang Chua who labels the Malays as pigs, I do not see an end to the scourge of racism plaguing this country or any other nation on Earth to disappear soon no matter how much one tries to forge a united Malaysia!

We can't eliminate racism overnight!

It's an accepted fact that we will all belong to a certain race and that each and every race has its pluses and minuses as far as human nature is concerned?

The best thing that we as Malaysians should learn to adopt and adapt is to accept that we are ALL the Children of Adam and that it is the individual who is to be blamed for any wrongdoing and not the ENTIRE particular race.

Yet, certain shallow minded racists will continue to instigate and stir up emotions without realizing the hurt and mayhem that their words can cause to their fellow citizens.

If the citizens of Malaysia want to live in peace and harmony, higher education students in universities and colleges MUST STOP fanning the flames of racism by watching what they say or express in order not to prolong the unspoken civil war amongst us.

Failure to do so will just evoke another race based tragedy such as what took place before in this fledgling nation of ours.

Yes. 52 years of coming into existence is nothing to crow about when we have ungrateful people living amongst us who do not realize what they have till its taken away from them!

Life is so short. Why not try and make it sweet by choosing to live and let live instead of griping about this and that 24/7?

The Malay saying ' dimana bumi di pijak ; disitu langit di junjung' ought to be a constant reminder to all of us Malaysians to learn and appreciate what we have now with us and not risk it all away by dwelling on divisive issues.

The Malay proverb above means that whichever country we live in, we must obey and honor the rulers there.

For wise folks, that's not too hard to accept and live by.

It's only the ingrates and irrational ones who choose to rock the very boat or ship that they are sailing in!

The moment it capsizes, it doesn't differentiate as to who goes down into the deep sea with it!

I call upon such racist students featured above to repent and apologize to the nation or forever be condemned as being among those who deserve not to live here in peace with us, Malaysians who thank the Almighty for what we have been blessed with!

"May the truth be told no matter what ; so that justice can live!"
Zainol Abideen

7 comments:

Zainal A. Kasim said...

Bro Zainol,

1 school for all is the answer. But everybody want to have their chinese school and indian school for their children.

Yang tak ada cuma sekolah Melayu (yang ada cuma sekolah kebangsaan). Bila budak-budak dah kena ajar perkauman sejak kecil, macamana nak berubah bila dah besar panjang?

MAHAGURU58 said...

You are absolutely right there bro!

We simply have not realized this.

Dah lama saya tak dengar tentang Sekolah Melayu.

Yang ada cuma Sekolah Kebangsaan.

Sekolah Cina. Sekolah Tamil.

Kena ujudkan lah Sekolah Melayu.

Baru lah boleh dikatakan ADIL!

Tanya lah pada puak pengkhianat bangsa didalam Pakatan Parti Politik Pembangkang dan musuh musuh Islam yang berselindung disebalik slogan retorik kosong nak ikut 'style' pemerintahan Khalifah Umar Abdul Aziz!

Ujudkan lah kembali Sekolah Melayu!

Baru adil, ma?

Pemuda UMNO Permatang Pauh said...

Kalau Pas tak berani nak perjuangkan ketuanan Melayu sekurang-kurangnya beranilah mempertahankan ketuanan Islam. tapi nampaknya dah jadi burung belatuk saja.

Harimau-Menaip said...

Mahaguru,

That chinese girl called us "Pig"..maybe because she love Malays.

Chinese...always be chinese.

Mr feckry said...

bersifat keterbukaan la Tuan Mahaguru.

Ada maksud sebenarnya di dalam isu sekolah kebangsaan.

1st,pada pandangan buruk, orang melayu ni lembut dengan kehendak bangsa lain.tak berani nak tubuhkan sekolah melayu.Lepas tu melayu ni tunduk layu dengan permintaan bangsa lain yang taknak sekolah intergrasi.

2n, pandangan baik, kita bangsa melayu sebenarnya di asuh dengan budaya ketimuran. Bersopan santun dan bersikap terbuka,jadi apa yang berlaku sekarang sebenarnya nak menunjukkan sebenarnya melayu ini mencerminkan sifat yang baik. Berdakwah melalui akhlak yang baik. Kalau kita berbuat baik, orang akan balas baik.

Begitulah sebenarnya yang dimaksudkan oleh kerajaan. Bukan berlembut. Tapi bersifat terbuka.
Jangan lupa, bangsa kita ni bangsa terhebat di dunia. Walaupun bangsa kita dipijak atau di hina, kita mampu berdiri. contohnya walaupun kita di jajah hampir 500tahun, tetapi kita mampu merdeka. Contoh lain, bangsa lain memerlukan 100 atau 200 tahun untuk membina kemajuan yang dinikmati kita sekarang. Tapi kita berjaya mencapai dengan hanya 50 tahun.

Ingat tak pesan Saidina Ali, " jadilah seperti pohon yang rimbun. Dibaling kayu atau batu, ia jatuhkan pula buah yang ranum.

Jadi biarkan bangsa lain menghina, kata babi ke anjing ke pada bangsa kita. Tapi kita hulur tangan yang lemah untuk membantu dengan ikhlas.

Bukankah itu satu dakwah.

Maafkan saya dengan pandangan aqli yang tidak sebijak mana ya tuan mahaguru58.

assalamualaikum

Sapinakoko said...

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

this hatred in ppls heart was created by us! no one born as racist! the ppl around make them like dat!

if indians stop havocking, ppl will like them..

if chinese stop being selfish, ppl will like them.

if malay start listening to others, ppl will like them

Salam Satu malaysia!

Harimau-Menaip said...

Sapinakoko;

Sejak bila pula Melayu tidak mendengar rntihan/keluhan orang lain?

Kalau tak dengar, anda ingat Cina, India atau bangsa lain boleh dapat jadi Menteri, Pengarah, Guru Besar atau lain-lain jawatan utama di organiasasi kerajaan/NGO?

Tolong habaq mai..saya tak mahu layan Cina pompuan bodoh tu..sebab tu komen saya agak sederhana dan "polite". Pompuan Cina tu memang kuang haja tetapi saya pun pernah panggil orang Cina "Binatang yang tak pandai basuh berak!'..waktu saya bergaduh dengan seorang Cina dan dia telah pun menjadi sahabat saya sekarang.

So, bagi saya ia fair & square. Kita bukannya maksum.

Asal tidak menghina Islam, rasanya saya boleh lagi bertoleransi...agaknya.

Entahlah.