Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Saturday, January 23, 2010

Wawancara Khas YB Tn Hj Zulkifli Noordin Bhgn Akhir
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Ikhwanul Muslimin na wal Muslimat.

Inilah dia bahagian terakhir wawancara khas saya bersama YB Tn Hj Zulkifli Noordin, Ahli Parlimen Kulim Bandar Baharu (PKR) yang telah berlangsung baru baru ini.

Hayatilah akan segala keterangan yang diberikan YB Zul tentang isu isu berbangkit semasa ini dan sebarluaskan lah rakaman rakaman video ini secara percuma.

Insya Allah akan saya mewawancara tokoh tokoh negara kita yang lain untuk mendapatkan pandangan mereka pula mengenai segala perkara perkara yang patut kita perbincangkan.

Wabillahi Taufik Wal Hidayah.

Wassalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

2 comments:

Szalizan Ramli said...

saya telah mengikuti rakaman tuan ni.temuramah yg terbaik pnah sya lihat & dengar.banyak maklumat dan isu2 semasa yg saya tahu.terima kasih tuan.dan saya akan sebar luaskan rakaman video tuan ini.moga niat dan usaha tuan diberkati oleh ALLAH s.w.t.amin.

MAHAGURU58 said...

Assalamualaikum Saudara Szalizan.

Jazakallah diatas penghargaan saudara dan ribuan terimakasih diatas kesudian saudara untuk menyebarkan rakaman wawancara ini kepada kenalan Szalizan.

Semoga kebenaran akan tertegak jua!

Allahu Akbar!!!