Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Friday, January 22, 2010

Wawancara Khas YB Tuan Haji Zulkifli Noordin Bhgn 2/4Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Ya Ikhwanul Muslimin na wal Muslimat.

Alhamdulillah! Ini dia sambungan wawancara khas saya bersama YB Tuan Haji Zulkifli Noordin yang amat dibenci al Kafirun dan disayangi umat Islam yang prihatin akan ketegasan peguam pejuang Islam ini.

Seringkali kita membaca caci maki kaum kaffir, musyrik dan munafik terhadap peribadi YB Zulkifli Noordin tetapi semangatnya yang kental tetap membara tegas menyatakan pendapat dan pandangan nya yang sering melawan arus.

Ramai yang hairan macamana peguam ini boleh terus berada didalam Pakatan politikus yang sanggup menggadaikan prinsip perjuangan Islam yang kelihatan semakin tenggelam tetapi YB Zul menceritakan akan sebab ia masih terus berada disana sebagai pengimbang akan pengaruh pihak kafirun terhadap pakatan pembangkang!

Kata YB Zul lagi bahawa adanya beliau didalam Pakatan Rakyat memberi peluang untuk berperanan sebagai satu benteng terhadap usaha dan agenda puak puak bukan Islam PR yang mungkin mempunyai agenda tersembunyi atau yang nyata terhadap kedudukan Ad Deenul Islam didalam negara?

Ikutilah apa yang disampaikan YB Zul kepada kita bilamana diajukan soalan soalan yang penting oleh saya didalam Bahagian ke 2/4 ini.

Sebarluaskan video ini dan yang sebelumnya.

Nantikan sambungan ke3 dan ke 4 yang akan saya muatnaikkan kesini dan akaun You Tube saya sebaik sahaja ianya selesai diproses.

Insya Allah.

No comments: