Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Friday, June 24, 2011

GERAK AMAN the Video ~ Ucapan2 berapi Jeneral Perang Tok Zul & Tok Him


Kata orang, kalau tak riuh bukan lah namanya Dato Zulkifli Noordin dan Dato Ibrahim Ali, dua tokoh politik semasa yang diberi gelaran pelbagai macam oleh lawan dan kawan!


Memang jika kita hendak mencari baik buruk seseorang itu, mesti kita boleh jumpa apa yang kita cari namun didalam suasana menghadapi pelbagai kemungkinan yang boleh menjahanamkan ketenangan suasana kehidupan kita semua di Malaysia Darul Raplah ini, makanya watak watak seperti Zulkifli Noordin dan Ibrahim Ali tetap penting didalam mengupas karektor karektor pihak lawan yang berkokok bagaikan insan insan maksum tetapi ekor masing masing belengas berdesiung macam bangkai mereput meloyakan tekak!


Saudara saudari seperjuangan sekelian,


Datuk Khalid Yunos dan saya
Saya jemput sekelian yang mahu tahu akan apa kah dia yang berlangsung semasa pelancaran GERAK AMAN pertama di perkarangan Kelab Sultan Sulaiman, Kampong Baru, Kuala Lumpur untuk membuka mata, memasang telinga mengikuti intipati ucapan ucapan Jeneral jeneral perang GERAK AMAN ini secara teliti?


Yang dok sembang deraih padahal tak turun ke sana, molek tonton sekali untuk memeriksa akan isi video ini!


Saya tak menyunting barang sedetik pun dari rakaman secara terus video saya ini. Demi memberikan tuan puan 'rasa' bagaimanakah yang para peserta melalui semasa pelancaran mukadimah GERAK AMAN tersebut berlangsung?


Sila edarkan melalui blog anda jika mahu.


Salam 1Perjuangan! 


Demi kesejahteraan negara kita yang tercinta!

No comments: