Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Friday, July 08, 2011

Congrats to our Royal Malaysian Police for shooting the hostage taker!

How many of us have bothered to congratulate and thank the Royal Malaysian Police for successfully rescuing and saving the lives of 30 kindergarten children and 4 teachers yesterday at Serikids Kindergarten, Taman Cemerlang, Sungai Abong, Muar, Johor?


How many have actually expressed their gratitude to our policemen who risked grievous harm to their own selfs when they confronted an enraged 40 year old Lau Hui Chung who was armed with a machete and a hammer?


In fact two police officers were injured during the rescue attempt when they were attacked by the deranged drug addict with a fire extinguisher apart from the parang he was wielding and a hammer plus a staple gun!


I believe that the police were justified in shooting the man down with just a single head shot! 


Photo source
That shows how our men in blue are highly trained professional law enforcers just as any world class law officers are in the whole wide world?


Imagine the brouhaha and worldwide condemnation upon our policemen if any of the children or teachers were killed by the drug addict?


The Opposition and their diehard NGO supporters would have gone to town lambasting the PDRM with all kinds of insults, law suits and demonstrations!


Do you see any of the above thanking our police for a job well done?


Hello???


Nah! They are busy preparing to wreak havoc in KL tomorrow despite being warned not to do so!


I for one wish to say to all our Royal Malaysian policemen and women that we thank you for saving all those innocent children and their teachers!


Terimakasih tuan tuan dan puan puan! Anda semua wira negara!!!


Selamat bertugas!!!

2 comments:

usabukata said...

tuan,

1. kalau ada kecederaan kanak-kanak atau guru-guru semasa operasi menyelamat dijalankan tentu polis akan disalahkan juga, nasib baik tiada kecederaan.
2. tetapi lepas ni mesti ada ahli politik atau ngo yang akan ambil kesempatan untuk menyerang polis kerana menembak penjenayah ni di kepala dan bukannya di jari tangan atau jari kaki.

usabukata

MAHAGURU58 said...

usabukata,
Masyarakat didalam negara kita ini ada dua tiga jenis.

Ada yang baik dan rajin, berbudi bahasa dan pandai mencari makan, hormat pada pihak berkuasa dan sopan santun, memberi ruang dan peluang pada yang lain.

Ada pula golongan KIASU yang ego gila babi, tak hormat pada pihak berkuasa dan merasa diri teramat sempurna, sering mahu menang didalam segala segi. Menganggap wang boleh 'settle' semua hal dan jenis anti-establishment. Golongan sebegini hanya hidup menyusahkan semua.

Golongan ketiga pula jenis tak ambil peduli akan semua hal. Hidup mereka hanya menjaga diri sendiri. Negara hancur pun mereka tak kisah. Geng ini adalah golongan yang tak akan buat apa apa untuk orang lain.

Jadi pandai pandai lah kita untuk mengenali jenis manusia manusia yang kita sedang hadapi seharian?

Kalu yang jenis kedua dan ketiga tu, elok le kita jauhi. jika tidak, free free je naik tekanan darah dan stres kita!!

Puak yang usabukata tu adalah 'type 2'. kiasu nak mampos!