Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Sunday, August 07, 2011

Malaysia untuk Warga Malaysia! PATI harus di usir kembali ke negara asal!

Saya percaya rata rata warganegara Malaysia sudah tidak selesa dengan kebanjiran berjuta juta Pendatang Haram ke negara kita sejak kebelakangan ini!


Kerajaan BN dibawah pimpinan Dato Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak harus mengambil inisiatif menegakkan kedaulatan undang undang Malaysia dengan memerintahkan pasukan keselamatan dan agensi agensi kerajaan untuk mengusir pulang mana mana pendatang asing haram ke negara kita!


Kegagalan Najib Tun Razak menangani masaalah besar ini akan mengundang kerosakan yang akan menular ke dalam sistem dan cara hidup serta kebudayaan negara kita!


Masaalah sosial serta peningkatan kes kes jenayah angkara pendatang haram dari negara negara serantau Asia terutamanya dari Indonesia, Myanmar, Thailand, Kampuchea, Bangladesh, India, Pakistan dan benua Afrika serta Amerika Selatan sudah semakin meruncing!


Nah! Kes bunuh seorang wanita mengandung dan anak kecilnya oleh 8 orang lelaki Bangladesh yang bekerja sebagai pencuci di Astaria, Taman Kosas, Ampang membuktikan kerisauan kebanyakan warganegara ini.


Najib nak tunggu apa lagi? Hishamudin Tun Hussein terus nganga sambil memberikan seribu satu alasan berdolak dalih dari mengambil langkah undang undang terhadap kebanjiran pendatang asing haram ini. Kos pengusiran balik pendatang asing haram terbabit tuntutlah dengan kedutaan negara negara berkenaan. Jangan dok beri muka sangat parasit2 ini!


Berita tentang penduduk tetap diberi hak kewarganegaraan turut menjadi persoalan. Jangan lah sampai sanggup menjahanamkan negara kita dengan merosakkan jatidiri penduduk asal Malaysia terpaksa hidup didalam masyarakat rojak kerana sudah terlalu kalut dengan pelbagai rupa pendatang haram yang mencemar dan sudah mula membahayakan negara!!!


Jangan sampai rakyat kita mati seorang demi seorang dibunuh dengan kejam para pendatang asing harami ini!!!


Tegakkan undang undang lah yakpursalam yang gagal menjalankan tugas masing masing! 


Dah duduk mahligai mahligai serba lengkap, mentekedarah duit gaji berpuluh puluh ribu, serba serbi lengkap, siap di kawal dan ditatang bagaikan putera putera raja tetapi gagal menjaga keselamatan negara!


Nak tunggu rakyat negara ini memberontak, mengambil langkah menjaga keselamatan diri dan anak bini masing masing ke?


Bingai ke apa? Jangan dok nganga lah dua sepupu ni. Lingkop Malaysia nanti!!!

3 comments:

Nizam said...

Kalau ke Jalan Silang KL ter dah macam bukan kat Malaysia dah.

MAHAGURU58 said...

Memang benar Nizam.

Ini semua berpunca dari politik mengampu dan mengambil hati semua ihak kecuali rakyat negara ini sendiri!

Dari pandangan saya yang tak kesini mahupun kesana, saya tengok dua dua pihak yakni Kerajaan Malaysia dibawah BN dan pihak Kerajaan kerajaan 4 negeri dibawah Pakatan Pembangkang tidak mampu menangani masaalah pendatang haram ini.

Haram sebut saja haram tak payah nak berdolak dalih lagi!

Tanpa izin apekejadahnya?

An ILLEGAL is exactly that!

Di Amerika Syarikat siap digelar ALIEN lagi!

Itu negara yang dijadikan NEGARA CONTOH KEBEBASAN oleh para pengkhianat dan petualang dalam negara kita!

Kat sini beriya benar masing masing nak jadi juara hak asasi pendatang harami ini.

HAK ASASI WARGANEGARA MALAYSIA SIAPA NAK AMBIL PEDULI???

masheer said...

Benar Mahaguru,

Cuba tgok kat Segambut Dalam,sudah jadi kampung indon.Siap ada rumah kedai masing-masing,jarang sangat la nak jumpa orang melayu kat sini. tapi yang pelik nya, boleh pulak Khairy Jamaludin datang sini buat program Jelajah Pemuda Umno awal tahun 2011 ni.siapa yang join?