Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Wednesday, September 14, 2011

Najib Tun Razak! Jika nak kalah PRU13 sila layan dan jumpa Namewee!

TERLEBIH DAHULU SAYA MENYUSUN JARI SEPULUH MEMOHON KEMAAFAN PARA PEMBACA BUDIMAN SEBAB DIDALAM LUAHAN RASA DARI HATI INI TERPAKSA MELAFAZKAN PEPATAH YANG KURANG ENAK DIBACA SEBAB INTIPATINYA MEMPERBINCANGKAN HAL EHWAL SE EKOR SYAITAN BERUPA MANUSIA YANG BERJODOL SEBAGAI NAMEWEE ~ WEE MENG CHEE! kATA LUCAH TERTERA PADA VIDEO SI BANGSAT INI ADALAH DILUAR KUASA PENYUNTINGAN SAYA. SEKIAN. HARAP MAKLUM.
Saya berani berkata bahawa jika PM Dato Seri Mohd Najib Tun Razak mahu melayan harami#1 kat Malaysia ni @ Namewee ~ Wee Meng Chee, saya bersumpah demi Allahu Ta'ala bahawa kami blogger seMalaysia yang sekian lama ini dok sokong Kerajaan BN Malaysia akan melancarkan PERANG SIBER keatas sekelian kamu yang buat masa sekarang ini masih memegang teraju kuasa pemerintahan kat Malaysia, bekas Tanah Melayu ini!!!


Anak haram laknatullah ini sudah terlalu kerap menghina negara ini, Agama Islam yang Maha Suci dan berlaku terlalu kurang ajar terhadap segala yang kami warganegara ini sanjungi sepanjang hayat kami ini.

Wallahi! Sekiranya kami tidak menahan sabar sebab masih menghormati kedaulatan undang undang kat negara tercinta ini, kepala @#$%^&! itu sudah lama kami pancung kerana keterlampauan lucah dan biadapnya ia terhadap negara ini.


Sekian lama saya menahan diri dari berkata kata mengenai isu ini TETAPI HARI INI SAYA BERSUMPAH bahawa kesabaran diri ini sudah sampai ke titik noktah!


Saudara Mohd Najib bin Tun Abdul Razak!


Sekiranya mahu melihat Kerajaan Malaysia Barisan Nasional jatuh tersungkur didalam Pilihanraya Umum ke 13 akan datang, silalah saudara menerima Namewee masuk bertemu saudara di mana mana tempat sekalipun!


Saudara bebas berpeluk sakan dengan mana mana syaitan sekiranya saudara bukan lagi menjadi Perdana Menteri kami! 


Namun selama saudara berada ditampuk pemerintahan satu satunya Kerajaan pimpinan Melayu Semenanjung ini, saya dan berjuta juta lagi umat Muhammad tak akan rela kamu berjumpa sipengkhianat laknatullah se ekor ini!


Saya percaya bukan saya seorang yang akan melancarkan perang siber terhadap saudara tetapi mungkin kesekelian kami akan bergabung bersatu tenaga memastikan anda tidak lagi ditampuk kerajaan!


Peringatan demi peringatan sudah sekian lama kami para blogger terbitkan bertahun sudah melalui blog blog kami, namun nampaknya kalian tetap bacul tidak mahu berubah!


Apa guna kalian berkuasa jika dayus tak berani menegakkan perundangan sedia ada?


Maruah Melayu sudah kalian gadaikan demi mengejar pangkat kedudukan duniawi semata.
Apakah kalian sanggup membakar hati kami lagi dengan mahu melayan musibat anak haramjadah seekor ini?


Jika takut dilambung ombak ; jangan berumah ditepian pantai. Jika tak mahu kehilangan kerajaan, janganlah memandai mandai melayan si-syaitan!


Jika dayus menegak kuasa, maka bersedialah kalian menyaksikan kebangkitan ummah!


Sejak belanga berisi kari,
        Banyaklah lalat mencuri lauk,
Sejak buaya menjadi menteri,
        Banyaklah umat menjadi beruk!


Sejak nasi menjadi bubur,
        Akal padam badan mengeram,
Sejak babi menjadi mandur,
        Halal haram dimakan orang.


Sejak ubi diberi bergula,
         Manis melekat bila disayur,
Sejak babi menjadi kepala,
        Habislah umat jatuh tersungkur!


Sejak tikar menjadi kain,
         Dibawa melenggang terasa sakit,
Sejak ular menjadi pemimpin,
         Ramailah orang yang kena belit!


Selama kera berdagang sambal,
           Banyak penduduk pergi membeli,
Selama raja kehilangan akal,
           Banyaklah beruk menjadi menteri!!!


Pantun pantun lama sedemikian ini sudah beratus tahun dikarang sang pujangga Melayu lama.


Namun resmi Melayu suka sangat memberi muka. Maka hari ini bangsat seperti Namewee @ Wee Meng Chee boleh semberono menghina mencerca memaki hamun institusi institusi Melayu tanpa gentar merasakan penangan dan natijahnya!


Apa guna ada beratus pertubuhan seni persilatan dan perguruan Melayu bilamana tak seorang diantara kalian mahu bangkit mengajar siharami laknatullah ini?


Kini terdengar pula berita bahawa kamu Perdana Menteri Kerajaan Malaysia mahu sama seperti Nazri melayan kehendak si celaka ini?


Hanya sumpah setia kepada Allahu Ta'ala, Muhammad Rasulullah Sallalahu Alaihi Wassallam, Raja dan negara yang sedang menahan diri ini dan ramai yang lain lagi dari mengambil tindakan kami sendiri keatas keparat tersebut!


Saya tidak bersumpah kosong brader. Sudah lama saya bersabar!


Jumpalah Namewee dan saksikan lah nanti perubahan prinsip perjuangan membela agama, bangsa dan negara pada diri blogger ini dan ramai yang lain lagi!