Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Thursday, February 16, 2012

Hacker from Israel who hacked into Mahaguru58's Gmail Account today!

I checked the IP Address of the Hacker who broke in to my Gmail account early this morning and stole all my emails and contacts details using whois and this is what I got:

62.56.220.186 - Geo Information
IP Address 62.56.220.186
Host 62.56.220.186
Location A2, Satellite Provider
City -, - -
Organization Gilat Satcom
ISP Gilat Satcom
AS Number AS12491 Gilat Satcom
Latitude 0°00'00" North
Longitude 0°00'00" East
Distance 5285.94 km (3284.53 miles)
Map Location  World Map   Google Maps   Yahoo Maps   Microsoft Live Maps

62.56.220.186 - Whois Information
% This is the RIPE Database query service.
% The objects are in RPSL format.
%
% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf

% Note: this output has been filtered.
%       To receive output for a database update, use the "-B" flag.

% Information related to '62.56.220.0 - 62.56.223.255'

inetnum:        62.56.220.0 - 62.56.223.255
netname:        CIDR-SKYEDGE-02
descr:          Gilat Satcom Ltd
remarks:        INFRA-AW
country:        GB
admin-c:        TECH6-RIPE
tech-c:         TECH6-RIPE
status:         ASSIGNED PA
mnt-by:         AS12491-MNT
source:         RIPE # Filtered

person:         Tech IP Planet
address:        21 Yegia Kapaim St. Petach-Tikva, Israel
phone:          +972 3 9255015
abuse-mailbox:  abuse@gilat.net
nic-hdl:        TECH6-RIPE
mnt-by:         AS12491-MNT
source:         RIPE # Filtered
______________________________________________________________________________

See what technology can do nowadays?


The internet is like a tool. It can be used for good but can also be abused like in my unfortunate case today?
I don't know why the Hackers from Israel want to break into my email and steal all my stored emails and contacts information?


I do not hold any government secrets in my account or am I that rich to be bothered with?


I am just a Muslim Blogger calling people to Islam and sharing what I have learned with my blog readers and followers.


I just wish that this hacker or hackers from Israel will not bother me no more.


I can only blog against the Israeli regime for its atrocities against the Palestinians but I support good Jews such as those from the Neturei Karta.


Maybe its due to my support for the Neturei Karta that has pissed off the Israeli regime's Zionists?


Wallahu'alam bissawab.


I do not have much in my bank accounts to begin with so to all other hackers who think that this old man is worth their time, don't waste your energies on me. :)


Whatever it is, do remember that we will all answer for our deeds or misdeeds in the Akhirat!


That involves everyone from the Creation of Adam Alaihis Salam right up to Doomsday!


Be warned.

6 comments:

akupun blog said...

if he use proxy/vpn, then whois is no use,hacker maybe from here(malaysia).

MAHAGURU58 said...

Thanks for the info brother. Would appreciate if you could share tips on how to prevent any such hacks in the future?

Maybe you can email me at the now back in my control address?

mahaguru58 at gmail dotcom.

Thank you sir.

Md Radzi Ahmad said...

Salam Mahaguru.

Semalam saya tak boleh buka langsung pagi ni baru dapat.

Bagitulah ujian, hanya yang sabar saja akan berjaya...kumpulan tu telah sebut berkali-kali dalam Qur'an....mungkin dia akan berjaya sekali sekala..akhirnya dia akan tumpas jua..

MAHAGURU58 said...

Wa'alaikumsalam Tuan Md Radzi,

Begitulah dugaan terhadap kita ; para blogger Muslim yang mahu menyampaikan yang hak dan menerangkan tentang Islam kepada pelayar alam siber.

Syukur Alhamdulillah, blog saya yang hilang dari paparan selama beberapa jam telah dikembalikan semula ke penguasaan saya.

Saya telah menggunakan sistem keselamatan Google untuk menuntut kembali hak ke atas akaun emel saya dan seterusnya ke atas blog mahaguru58 saya.

Kini saya perlu menantikan sms kod kata kunci sama seperti TAC pihak perbankan dari Google setiap kali saya hendak login ke akaun saya dan saya telah pun menukar kata kunci saya ke password yang lebih selamat dari pencerobohan hackers.

Terimakasih di atas kesudian tuan menghantar maklumbalas.

Semoga kita semua lebih berwaspada dan mengambil iktibar dari episod ini. Insya Allah.

Wassalamualaikum.

daceman said...

salam tok mamu,
saya berpendapat hacking ni disebabkan oleh sesuatu yang mungkin tok mamu baru uncover, or something yang mungkin tok mamu akan uncover. terdetik dalam hati saya mengenai cerita chinese jewish yang mahu tok mamu siasat lebih lanjut beberapa minggu lepas, mungkin attack kali ini ada kaitan dgn research tersebut. sekian

MAHAGURU58 said...

Wa'alaikumsalam daceman,

Mungkin juga lah kan? Bertahun Mamu dok blog takde siapa pun yg sampai begitu terdesak nk hack blog dan emel Mamu!

Sekali kita cakap kata nak selidik perihal Cina Yahudi kat Malaysia ni, gedebam!!!

Apa apa pun, menurut hemat saya, tak adenya bangsa Yahudi berketurunan Cina!

Mereka ini bukan keturunan salasilah Nabi Ishak Alaihis Salam untuk mengaku demikian?

Semuanya diatas kesinambungan 'survival' Yahudi sebenar.

Yang jenis ni tumpang sekaki je.

Kita tunggu sahaja hasil penyelidikan saya.

Insya Allah.

Wassalamualaikum.