Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Saturday, August 25, 2012

Darjah kebesaran untuk DAP? Sultan Melayu yang mana sanggup mengurniakan darjah kepada musuh Islam begini?


Gambar hiasan
Saya ingin tahu Sultan atau Raja Melayu manakah yang sanggup untuk mengurniakan darjah kebesaran kepada musuh musuh Islam seperti yang terdapat didalam barisan pimpinan DAP?
Adun Sekinchan DAP diatas beriya benar menyatakan bahawa sudah sampai masanya mereka yang berbakti kononnya kepada masyarakat dikurniakan pangkat dan darjah kebesaran seperti Dato Seri dan sebagainya!

Rasa nak tergelak pun ada! Jasa dan bakti apekejadahnya yang sudah dilakukan maarof sintok seangkatan dengannya dari parti dajjal DAP?

Kit Siang dan Karpal Singh dah berpuluh tahun menjadi ahli parlimen. Apa jasa mereka kepada para pengundi dikawasan parlimen masing2?

Nak harap memekak di parlimen belum boleh dikira berjasa kepada masyarakat!

Ada hati konon yakpursalam ni semua menerima kurnia dan darjah dari Sultan2 dan Raja Melayu yang mereka perlecehkan sepanjang masa sejak sekian lama ni.

Memang nak kiamatlah jika ada Duli Duli Tuanku Sultan dan Raja Melayu jika tergamak hendak memuliakan para musuh musuh Islam dari DAP! 

Tergamakkah Tuanku sekelian???

1 comment:

ahmad albab said...

DAP tergamak berkata demikian kerana confident dengan sokongan tak berbelah bagi dari PAS. Amatlah tak malu bagi DAP untuk bercita-cita mendapat pangkat dan darjah kebesaran. Jasa mereka hanyalah menguatkan lagi kedudukan bukan Islam di negara ini. Diharap tiadalah mana-mana raja termakan dengan sweet talk DAP ni. Amatlah tidak logik untuk memberikan pingat kepada makhluk yang in the first place mahukan raja itu sendiri dihapuskan dari bumi Malaysia ini.