Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Sunday, January 20, 2013

Tilawah Bible didalam Bahasa Arab! Siap ucap Sadaqallah hal Adzhim!!!Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh!

Ikhwanul Muslimin na wal Muslimat sekelian. 

Salam peringatan kepada anda terutamanya As Syeikh As Syeikh para pemimpin Partai Islam seMalaysia yang baru baru ini mendakwa telah membenarkan rakan sepakatan mereka didalam Kristian DAP dan puak puak liberal hantam sajalah didalam Partai Ke'Adil'an Rakyat Malaysia untuk menggunapakai Kalimah Suci 'ALLAH' untuk gantinama perkataan 'God' didalam terjemahan Bible Kristian Katolik di Sabah dan Sarawak!!!


Mursyidul Am PAS Dato Nik Abdul Aziz bin Nik Mat
Saya mohon As Syaikhul 'Islam' Nik Abdul Aziz bin Nik Mat dan As Syaikh Abdul Hadi bin Awang melapangkan masa, menjuruskan kedua belah telinga dan menjernihkan cermin mata kedua mereka semasa menonton tayangan video di atas!
Presiden PAS Dato Seri Abdul Hadi bin Awang
Buat pengetahuan As Syaikh berdua , video ini di rakam di sebuah gereja di negara seberang Selat Melaka dan Laut China Selatan iaitu di Republik Rakyat Indonesia yang dikatakan memiliki penduduk 'Muslim' terbanyak sekali didalam dunia! 

Tak kisah lah kalau nak kata video ni besi ke apa ; janji ianya adalah rakaman asal menggunakan pixel digital kamera. Boleh gi kaji ketulenannya di makmal forensik siber! Insya Allah! 
Ustaz selebriti PAS Ustaz Azhar Idrus mungkin boleh membantu didalam kajian tersebut kerana beliau juga seorang fotografer yang mungkin faham akan kesahihan video ini.

Memang benar sabda Rasulullah Sallalahu Alaihi Wassallam, Sayyidul Mursalin, Khatamun Nabiyyi Al Ummi, Al Mustafa, Rahmatulil Alamin, Muhammad ibnu Abdullah bahawasanya di Akhirul Zaman ini umat Baginda sebegitu ramai sekali namun sama seperti buih buih di hujung ombak lautan samudera, bilangan ramainya mereka itu tidak akan mempunyai apa apa erti kerana mereka sebegitu lemah sekali didalam menghadapi serangan serangan musuh musuh mereka!

Macam mana lah tak lemah beb bila ada pemimpin pemimpin 'Islam' seperti Syaikh berdua selamba derk saja boleh bagi izin' SETUJU' kepada permintaan paling biadap dan tak masuk akal pemuka pemuka Kristian Katolik Malaysia seperti hasrat Joseph Lim Guan Eng, Ketua Menteri Kerajaan DAP Negeri Pulau Pinang, rakan sepakatan kedua Syaikhul Partai Islam ini untuk mengguna pakai kalimah suci 'ALLAH' untuk tuhan 3 dalam satu sembahan mereka didalam penerbitan kitab Bible mereka terjemahan Bahasa Malaysia???

Saya berpesan kepada seluruh umat Islam yang menonton video di atas dan membaca artikel ini untuk memperingatkan anak isteri masing masing serta kaum keluarga, rakan rakan se Islam dan sewarganegara Malaysia untuk berwaspada terhadap helah2 Kristian durjana terutamanya sekelian yang berkuasa di Gereja Kristian Katolik seMalaysia!

Mereka sudah melampaui batas dan telah melanggar pelbagai undang undang yang melarang penyebaran sebarang dakyah mengKristiankan mana mana individu rakyat Malaysia yang sudah sedia beragama Islam!

Sebarluaskan artikel dan video ini. Tak kisah lah jika video ni dah lama janji dapat dijadikan bukti akan cara Gereja Kristian terutamanya di rantau Nusantara ini menjalankan kerja kerja menyesatkan mereka yang lemah asas asas agama Islam dan mudah diperdaya masuk mempertuhankan Isa al Masih sebagai 'tuhan mereka!

1 comment:

!munafikmalaysia said...

If after 12 years of religious indoctrination and still the muslims in malaysia cant differentiate between Islam and Christianity then what a colossal waste of time teaching religion in school.