Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Tuesday, April 30, 2013

Ustaz Kazim Elias ~ Video2 Penuh Beliau - Isu Penyelewengan PAS

Jangan lepaskan peluang mendengar dan menyaksikan sendiri apa yang Al Fadhil Ustaz Kazim Elias sampaikan di Majlis Isu-Isu Islam & Umat Islam Menjelang PRU13 di Kelab Sultan Sulaiman, Kg Baru, Kuala Lumpur!

Beliau membongkar segala penipuan dan penyelewengan yang dilakukan PAS @ Parti Islam SeMalaysia sejak mereka berpakat dengan DAP, parti Anti Melayu dan Anti Islam serta PKR, parti yang liberal, penyokong LGBT dan bermatlamat hanya untuk memperdana menterikan Anwar Ibrahim yang menyokong kesejahteraan rejim Israel serta penggunaan Kalimah Allah oleh Kristian Katolik diMalaysia serta Seksualiti Merdeka, kecenderungan puak puak seks songsang diatas nama kebebasan dan hak asasi manusia manusia luar tabi'i.

Tuan tuan dan puan puan mesti tonton ketiga tiga bahagian video ini yang telah dirakam dan dimuatnaik oleh PKIKSelepas siap tonton kesemua video ini, sila sampaikan kepada rakan dan taulan anda!

Demi kebenaran, demi masadepan Agama Islam, Bangsa dan Tanahair!

Beringat sebelum segalanya hilang, hancur digadai puak pengkhianat kepada tanahair tercinta kita ini dan penggadai Kalimah Allah kepada puak kaffir harbi!

1 comment:

syukri said...

As salam mahaguru 58 terbaik....