Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Wednesday, May 08, 2013

Anwar Ibrahim ucap 'Wassalamualaikum!' kepada Politik Malaysia ~ Saksikan janjinya!


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Apakah boleh kita percaya janji Anwar Ibrahim, Ketua Pembangkang Malaysia yang telah berikrar untuk kembali ke kampus dan meninggalkan arus perdana politik Malaysia bilamana ia gagal untuk mendapat mandat memimpin Kerajaan Persekutuan Malaysia seperti yang telah terjadi sekarang?

Atau apakah Anwar Ibrahim ada perancangan untuk melancarkan protes jalanan bermula malam ini dari Stadium Kelana Jaya? Saksikan video ini :DAP bukan main gembira dengan kejayaan mereka dan menerima keputusan PRU13 dengan amat berpuas hati.

PAS terpaksa menerima realiti tetapi Anwar?

Hmmm. Bukan senang nak menerima keadaan tau? Hasrat hati nak duduk di Seri Perdana terpaksa kena tunda 5 tahun lagi!

Paling kuat pun cuma boleh memandu sambil lalu didepan Seri Perdana atau posing depan JPM Putrajaya!Masih kah kau ingat peristiwa hero berbaju hitam ditangkap Polis?

Ini malam ramai mahu jadi Black Panther menurut arahan Big Boss PKR! 


Semua macai macai dan sochai akan berpakaian hitam wo! Malam ni berapa ramai pula mahu jadi tetamu PDRM?

Yang pastinya Taukey2 Penjual Baju Hitam akan sangat gumbira kerana bisnesnya laku!

1 comment:

Fadzil Ariffin said...

Nuar mahluk merbahaya, pemutar belit, pandai mereka cipta berbagai negative perception about others .... sekarang nak pakai video as evident pulak, bila orang tuduh Nuar dgn video, dia & geng2 dia tak boleh terima the video as evident pun.