Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Wednesday, August 13, 2014

DYMM Sultan Selangor perkenan pecat Exco DAPigs dan PKR! Daulat Tuanku!

DYMM Seri Paduka Baginda Tuanku Sultan Selangor Darul Ehsan, Sultan Sharafuddin Idris Shah Al Haj telah perkenan permohonan YAB Tan Sri Abdul Khalid bin Ibrahim, Dato Menteri Besar Kerajaan Negeri Selangor untuk memecat 3 Exco DAPigs dan 2 Exco PKR berkuatkuasa semalam 12hb Ogos 2014!


Daulat Tuanku! Selangor semakin di bersihkan dari anasir anasir jendalu dari Pakatan Pemusnah yang mempunyai agenda mereka menjadi tuan di negeri Melayu terkaya di Semenanjung Tanah Melayu ini.

Syabas dan Tahniah saya ucapkan kepada Tan Sri Khalid Ibrahim yang telah berjaya menyelamatkan rizab kewangan berbilion ringgit milik Kerajaan Negeri Selangor dari jatuh ke tangan KETUM melalui cadangan melantik isterinya Ratu Kipas menggantikan Tan Sri Khalid senagai Menteri Besar yang baru tapi cuma umpama boneka!


Dengan ini sudah rasmi dan sah bahawa Selangor Darul Ehsan TIDAK LAGI di bawah kuasa Pakatan DAP-PKR tetapi di bawah Kerajaan MB yang Bebas dan PAS!

Takbir!!!

ALLAHU AKBAR!

Tan Sri Khalid patut mempertimbangkan membentuk Kerajaan Campuran bersama PAS dan BN di bawah kepimpinan nya!

Setahu saya kesekelian ADUN2 BN (UMNO) seramai 12 orang telah menyatakan sokongan tidak berbelah bagi atau bersyarat kepada Tan Sri Khalid Ibrahim untuk terus menerajui Kerajaan Selangor!

Alhamdulillah!

No comments: