Part of the Do'a Iftitah

"Verily my solats, my ibadah, my life and my death I surrender to Almighty Allah, Creator and Lord of all the worlds. Never will I associate anything with Him. So am I commanded and I am of those who are Muslims."

The Muslim Bloggers Alliance

The Muslim Bloggers Alliance
Bringing Muslim Bloggers Together

Tuesday, July 25, 2017

Sri Sinar Maju Caterer & Canopy ~ Nasi Arab Mandy Istimewa, Penyedia Pelbagai Sajian untuk Majlis Anda!


SRI SINAR MAJU Caterer dan Canopy tidak asing lagi bagi penduduk sekitar Bandar Sri Permaisuri dan Bandar Tun Razak, Cheras, 56000, Kuala Lumpur kerana syarikat penyaji makanan Nasi Arab Mandy [Kambing & Ayam] ini cukup terkenal di kalangan penggemar makanan istimewa dari Timur Tengah ini serta lain lain sajian lazat yang merangkumi lauk pauk tradisional seperti Asam Laksa Utara, Mee Rebus Gearbox, Kebab Ayam, Kebab Daging, Roti Arab serta minuman minuman kegemaran ramai.

Sri Sinar Maju Caterer dan Canopy beroperasi dari lot C-15 & C-14, Pusat Penjaja Medan Selera, Bandar Sri Permaisuri, 56000, Cheras, Kuala Lumpur dan bermula niaga dari jam 11pagi sehingga ke 10 malam setiap hari Selasa sehingga ke hari Ahad. Cuti pada setiap hari Isnin.

Syarikat penyaji makanan ini menerima tempahan untuk semua jenis majlis keramaian baik yang secara rasmi oleh jabatan2, agensi dan kementerian2 kerajaan yang ada mahupun yang di adakan oleh pihak persendirian dan swasta.

Saksikan video berikut:
Sri Sinar Maju, satu nama katerer yang tidak asing lagi di kalangan penduduk dan pekerja pekerja yang tinggal di Bandar Sri Permaisuri, Bandar Tun Razak dan kawasan2 berhampiran.

Pengasas perniagaan Sri Sinar Maju Caterer & Canopy [001884299-U] ini adalah Encik Zainol Asri dan isteri beliau Norihan Kadir. Sri Sinar Maju di asaskan 8 tahun dahulu dan semakin berkembang perniagaan mereka di atas sambutan para pelanggan dari serata Kuala Lumpur, Selangor dan Negeri Sembilan.

Berikut adalah rakaman gambar2 foto menunjukkan lokasi premis Sri Sinar Maju Caterer & Canopy serta gambar2 majlis keramaian yang di kendalikan Sri Sinar Maju. Lot C15 & C14, Pusat Penjaja Bandar Sri Permaisuri, Cheras, 56000, KL.


Lot C15 & C14, Pusat Penjaja Bandar Sri Permaisuri, Cheras, 56000, KL.  Penghantaran Percuma bagi pelanggan di sekitar Bandar Tun Razak dan Bandar Sri Permaisuri serta taman taman perumahan berhampiran.


 Kak Ann sedang memasak Gulai Kawah!

Kari Kepala Ikan ~ Sedap nya.....

Lunch Boxes

Menyiapkan meja buffet

Rapi tersusun menanti tamu
Tauke sendiri yang masak! Sebab tu Rasa nya Malatop!!!Tengok gambar saja dah terlior! Bayangkan keenakan rasa
Kari Kepala Ikan Kak Ann!Nasi Arab Mandy Kak Ann yang 'famous'!
TESTIMONI PELANGGAN PELANGGAN:

No comments: